шоколадово брауни
페이지 정보

본문
Кексчето, в което има нещо традиционно, нещо ново и нещо розово. Голямата изненада тук е глазурата. Тя е с вкус на кибрауни с орехиело мляко, благодарение на киселото мляко и специалния розов шоколад. Най-новият вид шоколад, разработен наскоро от Barry Callebaut, дължи розовия си цвят на специална технология при обработката на какаови зърна от сорта Ruby, без никакви добавки за вкус и цвят. Той придава изцяло натурален, леко розов цвят и закачливо кисела нотка на тази не толкова сладка, много пухкава и свежа покривка.
Вариант 2:
Любимото ти кексче с ванила от нежно, кремообразно тесто, което печем веднага, на място в пекарните ни, брауни с малини също има нещо ново – сърце от плодова конфитюр. В процеса на печене то придава по-плътно и сочно брауни звучене на готовия десерт. Финишът е няколко щриха розов шоколад.
Вариант 3:
Кексчето, в което има нещо привично, нещо свежо и нещо пинк. Голямата изненада тук е глазурата. Тя е с млечно-кисел вкус, благодарение на заквасената сметана и специалния Руби шоколад. Най-новият вид шоколад, разработен наскоро от Barry Callebaut, дължи розовия си цвят на специална технология при обработката на какаови зърна от сорта Ruby, без никакви добавки за вкус и цвят. Той придава изцяло натурален, леко розов цвят и закачливо кисела нотка на тази не толкова сладка, много пухкава и свежа глазура.
Вариант 2:
Любимото ти кексче с ванила от нежно, кремообразно тесто, което печем веднага, на място в пекарните ни, брауни с малини също има нещо ново – сърце от плодова конфитюр. В процеса на печене то придава по-плътно и сочно брауни звучене на готовия десерт. Финишът е няколко щриха розов шоколад.
Вариант 3:
Кексчето, в което има нещо привично, нещо свежо и нещо пинк. Голямата изненада тук е глазурата. Тя е с млечно-кисел вкус, благодарение на заквасената сметана и специалния Руби шоколад. Най-новият вид шоколад, разработен наскоро от Barry Callebaut, дължи розовия си цвят на специална технология при обработката на какаови зърна от сорта Ruby, без никакви добавки за вкус и цвят. Той придава изцяло натурален, леко розов цвят и закачливо кисела нотка на тази не толкова сладка, много пухкава и свежа глазура.

- 이전글Ten Locksmith Near Me Auto Myths You Should Not Share On Twitter 24.04.05
- 다음글Five People You Need To Know In The Double Glazing Near Me Industry 24.04.05
댓글목록
등록된 댓글이 없습니다.